U glavnoj ulozi akcijske komedije "Central Intelligence" nalaze se Dwayne “The Rock” Johnson i Kevin Hart kao bivši srednjoškolski kolege čija 20. godišnjica mature završi neobičnim obratom. 

Redatelj popularne komedije Obitelj Miller, Rawson Thurber Marshall, preuzeo je kormilo nad scenarijem koji je prošao mnogo ruku. Scenarij su prvotno pripremili Ike Barinholtz i Dave Stassen, koji je zatim prepravljen od strane samog redatelja te Seana Andersa i Johna Morrisa (Kako se riješiti šefa 2).

Idućeg ljeta Dwayne “The Rock” Johnson spašava svijet

 Radnja prati Boba (Dwayne Johnson) koji je unatoč nesretnim srednjoškolskim godinama postao jedan od najboljih agenata CIA-e. Dok se on transformirao iz debeljuškastog štrebera u sposobnog agenta, njegov školski kolega Calvin (Kevin Hart) je od popularnog klinca postao dosadnjikavi računovođa. Njihov susret na godišnjici mature završi smiješnom, ali opasnom avanturom kada Bob zatraži pomoć Calvina u razotkrivanju tko mu je podmetnuo zločin koji Bob nije počinio. 

Prvi trailer za komediju je ugledao svjetlo dana, a komične situacije u koje se dvoje junaka upletu možete vidjeti niže. Uz akciju u traileru na samome kraju možete vidjeti i urnebesnu srednjoškolsku verziju The Rocka.

U ostalim ulogama uz Kevina Harta i Dwaynea Johnsona pojavljuju se i Amy Ryan, Ed Helms, Danielle Nicolet Bobby Brown. Film se u kinima očekuje nakon premijere u SAD-u 17. lipnja 2016. godine.

M.M.

...

Idućeg ljeta Dwayne “The Rock” Johnson spašava svijet


Izvor: mojtv.hr

Idućeg ljeta Dwayne “The Rock” Johnson spašava svijet
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...