Foto: PR Photos

Dva najveća svjetska heroja akcijskih filmova udružit će snage, budući da je Pierce Brosnan prihvatio glumiti uz Jackiea Chana u za sada neimenovanom akcijskom trileru.

Kako saznaje The Wrap za ovaj projekt studija STX Entertainment i SR Media Corporation za redatelja je izabran Martin Campbell poznat po filmovima Zorro: Maskirani osvetnik, te James Bond hitovima James Bond 007: Zlatko oko i Casino Royale.

Pierce Brosnan i Jackie Chan u borbi protiv terorista

Radnja filma odvijat će se u Londonu, a Chan će glumiti skromnog vlasnika restorana u kineskoj četvrti. Nakon što ga razočara nepravda pravnog sistema, prisiljen je odbaciti svoja moralna načela kako bi pronašao i uhvatio zločinačku grupu irskih terorista odgovornih za smrt njegove voljene kćeri. Brosnan će s druge strane utjeloviti Liama Hennessyja, bivšeg pripadnika IRE, koji je sada vladin dužnosnik.

Martin Campbell koji će nakon 20 godina ponovno surađivati s Brosnanom, film će režirati prema scenariju Davida Marcona i Petera Buchmana koji su ga razradili prema romanu The Chinaman. Film bi uskoro trebao krenuti u produkciju, a ostaje nam vidjeti hoće li Brosnan ipak stati na stranu Jackiea Chana i pomoći mu u borbi protiv terorista.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Pierce Brosnan i Jackie Chan u borbi protiv terorista
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...