Svijet može biti grozno mjesto. Čini se kako sile zla vrebaju iz svakog tamnog kutka. Ponekad ne znamo ni gdje krenuti. Ono čega trebamo u životu jest malo više Blue Steela. Malo više Le Tigra. Ono što trebamo je Zoolander 2!

Prvi pravi trailer za film Zoolander 2Bena Stillera napokon je stigao i donio nam blesave, ali smiješne fore kojima smo se nadali u nastavku Zoolandera. Video najava donosi nam uvid u cjelokupnu priču, koja više podsjeća na neki nastavak Austina Powersa, uz ubačene elemente visoke mode i slavnih osoba.

Hansel i Derek su se vratili!

Ono što smo otkrili jest da su najljepši ljudi svijeta mete kriminalne organizacije. I dok je Kristen Wiig navodno lice koje stoji iza tog zlog carstva, svi znamo da je ona zapravo samo nečiji pijun. Jer ako su se Derek i Hansel vratili, znači da se trebaju pripremiti i na povratak Mugatua.

Ben Stiller i Owen Wilson ponovno su u svojim ulogama tupastih modela, a Will Ferrell je opet zli Mugatu. Glumačku ekipu popunjavaju Penelope Cruz kao agentica Interpola koja treba pomoć naših modela; Benedict Cumberbatch kao androgeni model Ali; i već spomenuta Kristen Wiig kao botox kraljica Alexanya Atoz.

Scenarij za film napravio je Justin Theroux, uz Stillerovu pomoć. Stiller je i režirao nastavak koji se u našim kinima očekuje 17. ožujka sljedeće godine.

M.M.K.

...

Hansel i Derek su se vratili!


Izvor: mojtv.hr

Hansel i Derek su se vratili!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...