The Huntsman: Winter's War, nadolazeći nastavak bajke Snjeguljica i lovac iz 2012. godine, uskoro dolazi na velike ekrane, a danas nam se predstavio prvim trailerom. No ovoga put Kristen Stewart neće reprizirati svoju ulogu Snjeguljice. Čini se kako se lik Snjeguljice uopće neće ni pojavljivati u nastavku. Umjesto toga fokus je prebačen na Chrisa Hemswortha i njegovog Erica lovca. Doduše, Charlize Theron se vraća kao zla kraljica Ravenna.

Dvije zle kraljice udružuju snage!

Winter's War nastavlja nakon što je Snjeguljica porazila Ravennu. Ravennina sestra, ledena kraljica Freya (Emily Blunt) otkriva što se dogodilo i uz pomoć Magičnog zrcala uspjeva spasiti svoju sestru i zajedno s njom pokreće vladavinu terora u začaranom kraljevstvu.

Eric kreće spasiti kraljevstvo uz pomoć Sare (Jessica Chastain) - ratnice u koju je Eric već godinama zaljubljen. Eric i Sara bili su jedni od ubojitih Freyinih lovaca, njezini ljubimci no nakon što su se zaljubili Freya ih je protjerala.

Dvije zle kraljice udružuju snage!

Redateljsku palicu drži Cedric Nicolas-Troyan, producent filma je legendarni Joe Roth, poznat po filmovima Gospodarica zla, Alisa u zemlji čudesa i Carstvo velikog Oza. Scenarij potpisuju Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin i Evan Daugherty.

Kako je tekla priča i koliko se ova verzija razlikuje od klasične bajke, provjerite u kinima od 21. travnja 2016., kada film stiže i u naša kina.

M.M.K.

...

Dvije zle kraljice udružuju snage!


Izvor: mojtv.hr

Dvije zle kraljice udružuju snage!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...