Daniel Radliffe i James McAvay su ove nedelje posetili Andija Cohena da bi razgovorali o novom zajedničkom filmu “Victor Frankenstein” gde igraju legendarne pratnere Dr. Frankesteina i Igora.
Naravno, uvek se spominje i Harry Potter. Andy je pitao dvadesetšestogodišnjeg Radliffea da li će on glumiti u željno očekivanoj dvodelnoj predstavi “Harry Potter and the Cursed Child”.

Ali Daniel odgovorio da ipak neće on reprizirati svoju čuvenu ulogu, i da će biti čudno videti nekog drugog na tom mestu.

Radnja predstave se dešava 19 godina nakon sedmog dela knjige o “Harry Potteru”, a to je bar jednu deceniju više pre nego što Daniel bude dovooljno star da igra.

Daniel se neće pojaviti ni u filmu “Fantastic Beasts and Where to Find Them” čija se radnja dešava pre Harrija Pottera, a radi se o čarobnjaku Newtu Scamaderu kog igra Eddie Redmayne a koji živi u Njujorku 20-ih godina prošlog veka.

Andy je pitao Daniela da li bi imao savete za njega. “Ne bih uopšte davao savete. Verujem da mu nisu potrebni. On je osvojio Oskara,” odgovorio je Daniel. “Siguran sam da će uživati.”

Daniel je dodao da su takvi filmovi prilika da se iskusi nešto kao nikad pre i da maksimalno iskoristi priliku.

Daniel Radcliffe misli da je čudno videti drugog Harrija Pottera
Izvor: prolog.rs Daniel Radcliffe misli da je čudno videti drugog Harrija Pottera
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...