Ryanu Goslingu se ostvarila želja da glumi u velikom SF filmu. 35-godišnji glumac potvrdio je nagađanja da će glumiti u filmu Istrebljivač 2, nastavku slavnog mračnog trilera iz 1982. godine o detektivu Deckardu koji u budućnosti proganja odbjegle replikante, umjetna bića stvorena na sliku ljudi. Istrebljivač (Blade Runner) je potvrdio zvjezdani status Harrisona Forda, a od nastavka se već sada puno očekuje.

 

Kako donosi Collinder, Gosling je svoju ulogu potvrdio tek kada je projekt krenuo u realizaciju, te je dodao kako je izuzetno počašćen što je dobio priliku raditi s redateljem Denisom Villeneuveom i snimateljem Rogerom Deakinsom. Glumac je rekao da ga je ovaj dvojac uvjerio da prihvati ulogu u nastavku ovog velikog klasika, a ostale detalje o filmu za sada je zadržao za sebe.

 

Ryan Gosling potvrdio ulogu u "Istrebljivaču 2"

 

Jako je uzbudljivo. Ali to je sve što smijem reći. Imam ugrađen čip koji će eksplodirati ako vam još nešto kažem“, našalio se Gosling.

 

Za kraj je nešto otkrio i o svojem nadolazećem filmu The Nice Guys koji će premijeru imati u svibnju sljedeće godine. Rekao je kako je izuzetno uživao raditi s redateljem Shaneom Blackom, ali da ga je posebno impresionirao kolega Russell Crowe. „On je toliko smiješan u ovome filmu, a to je njegova strana na koju nismo baš navikli. Toliko je zabavan da ne mogu dočekati da to ljudi vide“, zaključio je Gosling. 

S.V.

...

Ryan Gosling potvrdio ulogu u


Izvor: mojtv.hr

Ryan Gosling potvrdio ulogu u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...