Foto: darktower.wikia

Nadolazeća filmska adaptacija serijala The Dark Tower legendarnog Stephena Kinga uskoro bi mogla dobiti i svog glavnog zlikovca. Matthew McConaughey se nalazi u ranoj fazi pregovora za ulogu lika znanog kao The Man in Black i to za film The Gunslinger, prvi dio planirane franšize.

The Man in Black, također zvan Padick u The Dark Toweru, je zlikovac koji se stalno pojavljuje u Kingovom svijetu, spominje se u mnogim djelima pod imenom sa inicijalim R.F. Debitirao je kao Randall Flagg u The Standu, i baš kao što the Dark Tower povezuje većinu Kingovih romana u jednu veću priču, tako i Flagg služi kao element koji sve povezuje.

Matthew McConaughey postaje zlikovac

U serijalu The Dark Tower, smještenom u svijet koji kombinira elemente post-apokaliptične fikcije, vesterna i srednjovjekovne fantastike, on je čarobnjak kojeg neumorno progoni glavni lik, revolveraš Roland, dok pokušavaju pronaći lokaciju naslovnog tornja koji postoji na prelasku svih svjetova.

Film The Gunslinger će režirati Nikolaj Arcel prema scenariju Akive Goldsmana i Jeffa Pinknera. Pregovori sa McConaugheyem su tek u ranoj fazi. Navodno je oskarovac tek pročitao scenarij koji ga je zainteresirao, ali službeno još nisu ništa dogovorili. No, imaju još vremena jer je premijera filma zakazana tek za 13. siječanj 2017. godine.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr Matthew McConaughey postaje zlikovac
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...