Genijalni američki oskarovac, redatelj nezaboravnih klasika Annie Hall i Hannah i njezine sestre, Woody Allen ima novi film!

Nakon filmskih razglednica u Barceloni, Rimu i Parizu filmom Nerazuman čovjek vraća se u Ameriku. Za tu je prigodu angažirao dvije američke superzvijezde, prekrasnu Emmu Stone(Čarolija na mjesečini, Birdman) i legendarnog Joaquina Phoenixa(Gladijator, Hod po rubu).

Najnoviji film genijalnog Woodyja Allena uskoro u kinima

Profesor filozofije Abe Lucas predaje na Braylen sveučilištu. No, muče ga brojni problemi. Pati od depresije i vrtoglavica, impotentan je i puno pije. Uskoro započinje vezu sa studenticom Jill i njegov se život, nakon jednog posve neočekivanog događaja, okreće naglavačke.

Film će od 19. studenog igrati u Cinestarima Zagreb, Rijeka, Osijek, u splitskoj kinoteci Zlatna vrata i Ekranu, te u Pazinu, Zaboku, Dubrovniku, Samoboru, Rovinju te Korčuli.

Mi Vam danas dijelimo 2x2 ulaznice za termin koji sami odaberete u Cinestaru Branimir centar. Sve što je potrebno jest odgovoriti na lagano nagradno pitanje na našoj Facebook stranici!

...

Najnoviji film genijalnog Woodyja Allena uskoro u kinima


Izvor: mojtv.hr

Najnoviji film genijalnog Woodyja Allena uskoro u kinima
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...