Foto: PR Photos

Nedavno je iz produkcije Gambita otišao jedan od ključnih likova - redatelj Rupert Wyatt. Zbog promjene termina početka produkcije, Wyatt jednostavno nije mogao ostati dio projekta te je svoju redateljsku palicu morao prepustiti nekome drugom. Danas smo otkrili tko taj netko - Doug Liman.

"Gambit" ima novog redatelja! Liman se trenutno nalazi u finalnim pregovorima za režiranje stripovske adaptacije sa Channingom Tatumom u naslovnoj ulozi mutanta koji voli žene, alkohol i vješt je sa kartama.

Limanu režiranje akcijskih filmova nije neka nepoznanica. Nedavno je režirao hvaljeni znanstveno-fantastični film Na rubu budućnosti s Tomom Cruiseom. Također je poznat po režiji filmova Gospodin i gospođa Smith i Bourneov identitet, a oba su filma bila vrlo uspješna i hvaljena.

Liman ima dovoljno vremena da se pripremi za Gambita jer je upravo završio sa snimanjem filma Mena, drame o narko kartelu smještenom u 1980. godine sa Cruiseom u glavnoj ulozi. Gambit bi sa snimanjem trebao krenuti tek u ožujku, iako je datum izlaska određen za 7. listopad 2016. što iz trenutne pozicije izgleda pomalo nedostižno.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...