Redatelj J.J. Abrams želeći pomalo otkriti nedoumice o novome nastavku, izjavio je za magazin Entertainment Weekly da Ratovima zvijezda: Sila se budi koji u kina stiže za nešto više od mjesec dana, nećemo gledati slavnu princezu Leiu.

Međutim, nema mjesta za paniku. Princeza Leia s planeta Alderaana, lik koji je obilježio prva tri nastavka originalne trilogije Ratova zvijezda, a na koju se nastavlja nadolazeći film, pojavit će se u ovom nastavku, ali pod novim imenom.

 

Njoj se sada obraćaju imenom Vojskovođa, ali ima trenutaka u filmu gdje će se nekome omaknuti i nazvat će je Princeza“, izjavio je Abrams.

 

U novim "Ratovima zvijezda" više nema princeze Leie

 

Iako se prema trailerima za Epizodu VII ove SF franšize Georgea Lucasa, dalo zaključiti da ćemo ponovno gledati romantične trenutke između Han Sola (Harrison Ford) i Leie (Carrie Fisher), Abrams upozorava kako neće biti mnogo takvih trenutaka, jer bivša princeza u novoj ulozi nema puno mjesta za sladunjavo ponašanje.

 

Ipak budući da su Fisher i Ford svoju romansu započeli još davne 1977. godine, Abrams je dodao kako ju je morao oživjeti, tako da će ih biti pravi doživljaj nakon trideset godina ponovno gledati u zajedničkim scenama. 

S.V.

...

U novim


Izvor: mojtv.hr

U novim
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...