Originalni film Moje grčko vjenčanje izašao je 2002. i iznenadio sve sa zaradom od čak 368 milijuna dolara. Glavna glumica Nia Vardalos postala je zvijezda, a film joj je donio i nominaciju za Oskara, i to za najbolji scenarij.

I ovoga je puta je Vardalos zaslužna za scenarij. No u redateljskoj se fotelji ne nalazi Joel Zwick, kao prije 13 godina, već je tu funkciju preuzeo Kirk Jones.

Obitelj Portokalos se vratila!

Originalni film je pratio obitelj Portokalos tijekom priprema za vjenčanje između Toule (Vardalos) i njenog ne-grčkog zaručnika Iana (John Corbett). Nastavak, koji stiže za par mjeseci, donosi priče o Toulinoj i Ianovoj kćeri studentici Paris (Elena Kampouris), oživljava iskru između Toule i Iana, najavljuje još jedno živahno vjenčanje u obitelji Portokalos i općenito prikazuje raznolike čudne situacije koje nastaju zbog međugeneracijskih razlika.

Osim već spomenutih, u glumačkoj se ekipi nalaze i John Stamos, Alex Wolff, Rita Wilson, Mark Margolis, Lainie Kazan, Andrea Martin, Jayne Eastwood, Louis Mandylor, Gia Carides, Joey Fatone, Ian Gomez i Michael Constantine. Što nam je ovoga puta pripremila obitelj Portokalos saznat ćemo krajem ožujka 2016. kada film stigne u kina.

M.M.K.

...

Obitelj Portokalos se vratila!


Izvor: mojtv.hr

Obitelj Portokalos se vratila!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...