Novi poster za Finding Dory objavljen je jučer i podsjeća nas na mantru koju zaboravljiva riba često ponavlja - "Samo nastavi plivati". Danas je Dory doplivala do YouTubea gdje je Pixar objavio prvi službeni trailer za film.

Iako u potragu za Dory krećemo čak 13 godina nakon potrage za Nemom, radnja je smještena tek nekoliko mjeseci kasnije. Manja trauma potaknula je Doryno sjećanje i odjednom je dobila potrebu vratiti se svojoj obitelji. To ju putovanje vodi skroz od Velikog koraljnog grebena, gdje živi s Marlinom i Nemom, do pomorskog instituta Monterey u Kaliforniji.

Zaboravljiva riba na nezaboravnoj avanturi

Marlin i Nemo pridružuju joj se na tom putu, na kojem susreću mnogobrojne likove. Među njima je Hank, zajedljiva hobotnica kojoj glas posuđuje Ed O'Neill. Tu je i Bailey, izgubljeni kit beluga, sa glasom Tya Burrella te Destiny, bijela morska psina dobroga srca. Njoj glas daje Kaitlin Olsen.

U glumačkoj se ekipi još nalaze Diane Keaton i Eugene Levy kao Doryini roditelji. Film je režirao Andrew Stanton, a u kinima se očekuje 17. lipnja 2016. godine.

Ellen DeGeneres, koja je i ovaj put posudila glas smotanoj ribici Dory, trailer je objavila na svom YouTube kanalu:

M.M.K.

...

Zaboravljiva riba na nezaboravnoj avanturi


Izvor: mojtv.hr

Zaboravljiva riba na nezaboravnoj avanturi
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...