Nešto malo manje od 10 dana ostalo je do kino-otvaranja spektakularne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 18. studenog. Filmska franšiza koja je odavno prerasla granice teenagerskog fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije, zadnji put nam stiže na velika platna.

Nakon što je prošlogodišnji, prvi dio filma Igre gladi: Šojka rugalica otvoren kao najbolje otvaranje ovog serijala u Hrvatskoj, nije ni čudno da se od zadnjeg nastavka očekuje da će pokoriti kino –blagajne. 

Igre Gladi: ojka Rugalica 2. dio ? stie spektakularna zavrnica

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno s Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!  

Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen od prvog nastavka do ovog prošla je sve. Od djevojke koja je goloruka krenula spašavati sebe i obitelj da bi nevoljko postala junakinja mnogih, Katniss je s vremenom izrasla u strogog vođu, odlučnog u borbi protiv bezobzirnog društvenog poretka.

Igre Gladi: ojka Rugalica 2. dio ? stie spektakularna zavrnica

U  filmu Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s oskarovkom Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.

 

Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio režisera Francisa Lawrencea pogledajte pretpremijerno od 18.11. u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.  

...

 Igre Gladi: ojka Rugalica 2. dio ? stie spektakularna zavrnica


Izvor: mojtv.hr

Igre Gladi: Šojka Rugalica 2. dio - stiže spektakularna završnica
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...