Vijesti o nastavkuJurskog svijetapojavile su se odmah nakon što je film ovoga ljeta probio sve moguće rekorde zarade, uz obećanje da će Chris Pratt i Bryce Dallas Howard reprizirati svoje uloge privlačnog krotitelja dinosaura i voditeljice tematskog parka.

Svi su vjerojatno još pod dojmom nevjerojatne zarade od čak 1.66 milijardi dolara te već rade planove kako proširiti franšizu koja je tako dobro počela. Prateći trendove i njihov je plan napraviti trilogiju.

Trilogija "Jurskog svijeta"

"Colin Trevorrow jako je zaposlen sa stvaranjem skice.", rekla je Donna Langley, predstavnica Universala i pojasnila: "Trevorrow radi sa Stevenom (Spielbergom) i već su stvorili ideju za sljedeća dva filma, zapravo. Nitko nije znao da su od početka to planirali kao trilogiju. Lijepo iznenađenje."

Drugi film je najavljen za lipanj 2018. godine, a za sada nije poznato kada bi treći film mogao ugledati svjetlo dana. Vjerojatno ne prije 2020. godine. Također za sada ne znamo ima li Universalu u planu vratiti Pratta i Howard u glavne uloge ili će posljednji film u franšizi dovesti neke nove likove.

M.M.K.

...

Trilogija


Izvor: mojtv.hr

Trilogija
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...