Foto: PR Photos

Aladdin je jedan od onih animiranih klasika koji nikad neće moći biti kopirani, najviše iz razloga što je liku Duha svoj glas dao legendarni Robin Williams. Ta njegova izvedba bila je toliko snažna i originalna da se jednostavno ne može ponoviti. 

New York Post objavio je detalje cijele priče nakon što im je jedan bivši Disneyjev čelnik rekao kako postoji mogućnost da se snimi sljedeći nastavak, jer ima dovoljno viška materijala iz 1991. godine da William, iako više nije živ, po četvrti puta da glas Duhu u novom Aladdinu

 

Novi nastavak "Aladdina" mogli bi gledati za 25 godina

 

To se međutim sigurno neće dogoditi u bližoj budućnosti jer su nosioci Robinovih prava, prema oporuci, zabranili korištenje njegova glasa 25 godina nakon njegove smrti. Razlog tome je što bi na sve buduće nastavke njegovi nasljednici morali plaćati penale  - jer su sve posthumne zarade tome povrgnute. 

 

No nakon što istekne zabrana ne bi se trebali začuditi ako neki budući Disneyjev čelnik ipak odluči uskrsnuti te snimke kako bi zaradio na zadnjem letu Duha na magičnom tepihu. Možemo se samo nadati tko god ta osoba bila, da će sljedeći crtić napraviti na zadovoljstvo obitelji i fanova pokojnog Williamsa. 

 

U međuvremenu nam ostaje da uživamo u originalnom Aladdinu na Diamond Edition Blue-Rayu, koji se upravo pojavio u prodaji. 

S.V.

...

Novi nastavak


Izvor: mojtv.hr

Novi nastavak
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...