Walt Disney Pictures objavio je prvi trailer za film Alisa s one strane ogledala (Alice Through the Looking Glass), nastavak iznimno uspješne adaptacije poznatog djela Lewisa CarrollaAlisa u zemlji čudesa, koji je prije pet godina zaradio vrtoglavih milijardu dolara!

U najnovijoj, spektakularnoj avanturi Alisa se vraća u ekscentrični svijet kako bi sapasila Ludog Klobučara. Alisa (Mia Wasikowska) je proteklih nekoliko godina provela prateći očeve stope ploveći morima. Po povratku u London naiđe na magično ogledalo koje ju vraća u fantastičan svijet gdje se nalaze njeni prijatelji Bijeli Zec (Michael Sheen), Absolem (Alan Rickman), Cheshire mačka (Stephen Fry) i Ludi Klobučar (Johnny Depp), koji baš i nije svoj.

Što se dogodilo Ludom Klobučaru?

Uz već spomenutu glumačku ekipu, u novom nas nastavku ponovno očekuju i Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Timothy Spall, uz pojačanje koje čine Rhys Ifans i Sacha Baron Cohen, u ulozi Vremena.

Prvi dio režirao je slavni Tim Burton, koji je ovoga puta svoj svijet prepustio redatelju Jamesu Bobinu. Burton je ipak dio projekta, ali u producentskoj ulozi. Scenarij je, prema Carrollovoj priči, napravila Linda Woolverton. Film sa prikazivanjem kreće 25. svibnja 2016., ali još nije poznato kada će stići u naša kina.

M.M.K.

...

Što se dogodilo Ludom Klobučaru?


Izvor: mojtv.hr

Što se dogodilo Ludom Klobučaru?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...