Pravi je dragulj u životu Angeline Jolie njen suprug Brad. Upravo joj je on bio najveća podrška tokom teškog razdoblja koje je prolazila. Šokirala je svet kada je pre tri godine odstranila obe dojke, a nedavno je isto učinila s jajnicima i jajovodima. Pobedila je vlastite strahove o čemu je sada prvi put otvoreno i javno progovorila, i ni nakon tri godine nakon prve operacije ne može bez emocija govoriti o tome što je prošla.

"Doktorka koja je obavila moju operaciju jajnika, bila je doktorka moje majke. Čini se kako joj je moja majka rekla: 'Obećaj mi da ćeš odstraniti Angiene jajnike!' Kad smo se našle, baš smo se isplakale, i rekla mi je tada: 'Obećala sam tvojoj majci, moram ovo napraviti', ispričala je potresena glumica i rediteljica.

Bilo je teško. Najveća joj je podrška u tim trenucima bio suprug Brad. I sam priznaje kako je celo iskustvo i za njega bilo zastrašujuće.

"Gle, ovo je život. Iskoristićemo ga najbolje što možemo. U tome je snaga svega. To je jedna od takvih stvari u životu koja vas očvrsne, poveže. Ona je to napravila zbog dece, porodice, da bismo mi mogli biti zajedno, to nadmašuje sve", priznao je Brad.

I pri tom je uopšte nije bilo briga kako će nakon operacije da izgleda.

"Koliko god on govori o mojoj snazi, dao mi je do znanja šta voli i da je za njega žena neko ko je pametan, sposoban, neko ko se brine o porodici. Nije reč o fizičkom izgledu. Znala sam, dok sam prolazile kroz operacije, da je na mojoj strani, da se neću osećati manje ženstveno zbog toga", otkrila je Angelina.

Ženstvena, jaka, odvažna, emocionalna - sličnu priču dele žene širom sveta. Angiein primer daće im snagu!

Angelini je Brad velika podrška

Angelini je Brad velika podrška


Izvor: prolog.rs

Angelini je Brad velika podrška
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...