Bivši Sonyjev car animacije Yair Landau(Oblačno s ćuftama), koji je sad predsjednik i osnivač Mass Animationa, u pripremi ima još jednu animiranu akcijsku avanturu, koju će napraviti uz pomoć redatelja Kralja lavovaRoba Minkoffa i tvorca filma Vruća sedlaMela Brooksa.

Minkoff će osim u produkciji biti od pomoći Chrisu Bileyu(Alvin i vjeverice) i Marku Koetsieru(Kung Fu Panda, Kako izdresirati zmaja), koji će režirati film prema scenariju Eda Stonea i Natea Hoppera.Blazing Samurai će puno toga preuzeti i Brooksovog urnebesnog vesterna no umjesto afro-američkog šerifa pametnjakovića, novi protagonist bit će u obliku psa imena Hank (Michael Cera), koji sanja o tome da postane samuraj.

Ricky Gervais posudit će svoj glas za "Blazing Samurai"

Ricky Gervais će svoj glas posuditi zlikovcu imena Ika Chu, koji je zapravo podmukla zločesta mačka koja ima zloban plan osloboditi Kakamucho od njegovih mačjih stanovnika jer ima nezasitnu želju za moći.

Samuel L. Jackson daje glas bivšoj ratničkoj mački Jimbu, koji voli okus mačje metvice, ali podučava Hanka samurajskim načinima. Dvojac kreće na ludo putovanje kako bi spasili grad Kakamucho. Mel Brooks daje glas Shogunu, gradskom vođi; George Takei je Ohga, grubijan koji čuva Iku Chua; Djimon Hounsou daje glas Sumu, nježnom divu; Sandra Tsing Loh je čangrizava dama; 5-godišnja Heavenly Joy Jerkins je ratoborna mačka, rođeni borac, a njenu zaštitnički nastrojenu mamu glumi Michele Yeoh.

Blazing Samurai bi se u kinima trebao naći 4. kolovoza 2017. godine.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr Ricky Gervais posudit će svoj glas za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...