Magazin 'Empire' je objavio novu fotografiju Kajla Rena, zlikovca u dugoočekivanom prednastavku filma “Ratovi zvezda: Buđenje sile”.

Budući da je ostalo još samo nešto više od mesec dana do premijere, "Lucasfilm" ljubiteljima franšize “na kašičicu” otkriva detalje iz novog filma.

Šta smo do sada saznali?

1. Nikada u “Ratovima zvezda” nije prikazan lik kakav je Kajlo Ren, tvrdi scenarista Lorens Kasdan. On je u intervjuu za EW otkrio da su “emocije” ono što ga razlikuje.

“Pisao sam za četiri filma ‘Ratovi zvezda’ i do sad se nisam susreo sa likom kakav je Kajlo Ren”, rekao je Kasdan.

2. Igra ga Adam Drajver koji se proslavio ulogom Adama Seklera u HBO seriji “Girls”. Upitan o tome koga će igrati u filmu ranije se našalio: “Igram brata Džabe d Hata – Tima d Hata”.

3. Kajlo Ren nije pravo ime zlikovca. “Ren” je titula misteriozne grupe “Vitezova Rena”. Još nije poznato o kakvom je timu reč.

4. On nije Revan. Neki ljubitelji “Ratova zvezda” spekulisali su da je Kajlo Ren zapravo lik iz istoimene video igre. Revan je ime glavnog lika u igri “Knights of the Old Republic”.

5. Nije ni izbliza misteriozan kao Vrhovni vođa Snouk. Ovaj lik poveren je Endiju Serkisu, koji stoji iza replike “There has been an awakening. Have you felt it? The Dark Side, and the Light”, koju smo mogli da čujemo u prvom tizeru.

Spekuliše se da će igrati ulogu manipulatora iz senke.

Novi negativac u Ratovima zvezda

Novi negativac u Ratovima zvezda


Izvor: prolog.rs

Novi negativac u Ratovima zvezda
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...