Oskarovac Liam Neeson glumit će u filmu Felt o aferi Watergate, a režirat će je Peter Landesman, redatelj nadolazeće drame Concussion, donosi The Wrap.

Felt je napeti triler u kojemu se radnja vrti oko zloglasnog zviždača koji je pod pseudonimom Duboko grlo (Deep Throat) zaslušan za jedan od najvećih političkih skandala u američkoj povijesti – aferu Watergate koja je dovela do ostavke američkog predsjednika Richarda Nixona.

 

Liam Neeson utjelovit će zloglasnog zviždača "Duboko grlo" u trileru "Felt"

 

Pravi identitet Dubokog grla bio je predmet nagađaja više od trideset godina, sve dok 2005. godine specijalni agent FBI-a Mark Felt, kojega će utjeloviti Neeson, nije priznao da je upravo on bio izvor informacija novinarima davne 1973. godine.

 

Film će biti snimljen prema scenariju kojeg je također napravio Landesman, a donijet će istinitu priču o privatnom i profesionalnom životu beskompromisnog Felta koji je riskirao i žrtvovao sve u ime pravde.

 

Početak snimanja zakazan je za ožujak dok producenti Ridley Scott, Gary Goetzman, Tom Hanks, Giannina Scott,Marc Butan, Christopher Woodrow i Jay Roach završe audicije za ostatak filmske postave.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Liam Neeson utjelovit će zloglasnog zviždača
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...