Za Nicole Kidman, glumicu tri puta nominiranu za oskara može se reći da je u svijetu filma prošla gotovo sve – radila je s hvaljenim autorima i glumila u brojnim velikim prestižnim projektima. Jedna od njezinih već pomalo zaboravljenih uloga je ona dr. Chase Meridian u filmu redatelja Joela SchumacheraBatman zauvijek iz 1995. godine. Film je unatoč nominacijama za oskara, prilično napadnut od strane kritičara, pa ne čudi da se Kidman neko vrijeme držala podalje stripovskih uloga.

No postoji mogućnost da se nakon dvadeset godina ipak predomislila. Kako donosi The Wrap Kidman je u pregovorima da se pridruži Chrisu PineuGal Gadot u filmu Wonder Woman prema DC Comics stripu o superjunakinji amazonki s otočja Themyscira. 

 Nicole Kidman ponovno postaje superjunakinja u filmu "Wonder Woman"

 

Ukoliko se ove glasine pokažu istinite i Kidman prihvati ulogu u filmu famozne redateljice Patty Jenkins, bit će zanimljivo vidjeti što je očekuje, budući da je cijeli projekt još u povojima i nema detaljnih informacija o raspodjeli uloga. 

 

Prema nedavnim glasinama radnja filma Wonder Women odvijat će se prije događaja iz filma Batman v Superman: Dawn Of Justice i biti će smještena u tri vremenska perioda: u 1940-e godine na Themysciri, u vrijeme 1. svjetskog rata i u današnje vrijeme.

 

Wonder Women u kinima se očekuje 23. lipnja 2017. godine.  

S.V.

...

Nicole Kidman ponovno postaje superjunakinja u filmu


Izvor: mojtv.hr

Nicole Kidman ponovno postaje superjunakinja u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...