Nova promjena scenarista za nastavak "Svjetskog rata Z"

 Napeta produkcija nastavka kino hita Svjetski rat Z, s Bradom Pittom u glavnoj ulozi, nastavlja se s novim scenaristom.

Nakon rano najavljenog snimanja nastavka ovog zombi filma, produkcija je bila otežana brojnim zavrzlamama od pitanja scenarista do redatelja. No, čini se kako se proces korak po korak približava mirnom moru, ali ne bez još jedne promjene za spisateljskim stolom. Novi scenarist koji će preraditi verziju scenarija napisanog od strane hvaljenog Stevena Knighta je Dennis Kelly, prenosi The Hollywood Reporter. 

Dennis Kelly, scenarist koji stoji iza popularne britanske serije Utopia, trebao bi donijeti završnu verziju, a nadajmo se kako će nakon toga ubrzo započeti i snimanje nastavka. 

Iz Paramounta su potvrdili kako ranije najavljeni redatelj, Španjolac J.A. Bayona (Sirotište, Nemoguće), ostaje za svojom redateljskom stolicom unatoč glasinama kako odlazi snimati nastavak Jurskoga svijeta

"Svjetski rat Z" u režiji Marca Forstera 2013., zaradio je više od 540 milijuna dolara diljem svijeta i postao najuspješnijim filmom Pittove karijere. Premijera filma "Svjetski rat Z 2" najavljena je za 9. lipnja 2017. godine.

M.M.

...

Nova promjena scenarista za nastavak


Nova promjena scenarista za nastavak


Izvor: mojtv.hr

Nova promjena scenarista za nastavak
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...