Pod naslovom Prvi dan. Prvo snimanjeBen Affleck je objavio prvu sliku sa snimanja svoje nadolazeće gangsterske drame Live By Night, bazirane na romanu Dennisa Lehanea.

Film će Affleck producirati u suradnji s Jennifer Todd pod pokroviteljstvom njihove producentske kuće Pearl Street. Prema prvome planu Live by Night je svoju premijeru trebao imati u listopadu 2016. godine, ali kako saznaje Hollywood Reporter, Warner Bros. koji će distribuirati film prebacio je njegov izlazak na 2017. godinu.

Prvi pogled na dugoočekivani film Bena Afflecka "Live By Night"

Live By Night, u kojem će osim Afflecka glumiti i Elle Fanning, Sienna Miller, Zoe Saldana, Chris Messina i Chris Cooper, nije prvi film koji ovaj glumac i redatelj radi iz opusa Lehane, koji je široj javnosti poznat po romanima Mistična Rijeka i Otok Shutter koji su već doživjeli svoje fimske adaptacije. Njegov roman iz 2007. godine Nestala bez traga, Affleck je iskoristio kao predložak za svoj prvi redateljski film.

Affleck koji je za svoj redateljski rad na filmu Argo osvojio oskara za najbolji film 2012. godine, pokušava snimiti Live by Night već pune dvije godine, ali je dvaput morao dati prednost snimanju Batmana. Jer ne samo da ćemo ga sljedeće godine gledati u ulozi Brucea Waynea odnosno Batmana u filmovima Batman protiv Supermana i Suicide Squad, nego uz to piše i režira samostalni reboot Batmana o kojemu još nisu poznati nikakvi detalji. 

S.V.

...

Prvi pogled na dugoočekivani film Bena Afflecka


Izvor: mojtv.hr

Prvi pogled na dugoočekivani film Bena Afflecka
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...