Stan Lee je stvorio skoro svakog velikog superjunaka iz današnjeg Marvelovog svijeta. Njegova karijera u stvaranju fantastičnih likova odavno je od njega stvorila jednu od najvećih ikona industrije. No čini se kako Lee nema namjeru živjeti na staroj slavi jer je stvorio novu superjunakinju koja je - Kineskinja.

The Hollywood Reporter prenosi kako se najnoviji film naziva Realm temelji na originalnoj ideji upravo od Stana Leeja. Sam Lee čini se jako uzbuđen oko svog novog projekta: "Bio je užitak stvarati prvu kinesku superjunakinju. Zabavno iskustvo donijeti na svijet međunarodni ženski lik, a mogućnost da to napravim bila je drugačija od svega što smo do sada radili! Zaista uživam u svakoj minuti!"

Stan Lee je stvorio novu superjunakinju  

Lee će film raditi preko svoje produkcijske kuće Stan Lee Global Entertainment u suradnji sa kineskom produkcijom Fundamental Films. Scenarij za film napravit će Alex Litvak, koji je radio scenarij za Tri mušketira Paula W.S. Andersona.

U glavnoj bi se ulozi trebala naći glumica Bingbing Li. Mlada glumica već se pojavila u nekoliko velikih projekata. Jedna od njenih poznatijih uloga jest ona Ade Wong u filmu Resident Evil: Osveta. Također je glumila i u filmu Transformers: Doba izumiranja. No Li neće samo glumiti u filmu već će ga i producirati.

Za sada nemamo nikakve detalje niti o njenom liku, niti o produkciji novog projekta.

M.M.K.

...
Izvor: mojtv.hr Stan Lee je stvorio novu superjunakinju
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...