Rihanna ponovno na velikom platnu

Rihanna se pridružila glumačkoj postavi epa Valerian and the City of a Thousand Planets redatelja Luca Bessona. Kako saznaje Variety, njezina uloga u filmu još nije točno precizirana, ali slavni francuski redatelj i scenarist filmova Lucy i 96 sati prilično je zaintrigirao fanove objavom na svome Instagramu da će Rihannina uloga u filmu imati veliku važnost.

Rihannu, ponajprije poznatu po svojoj pjevačkoj karijeri već smo imali priliku gledati u filmu Bojni Brod, a svoj je glas posudila i crtiću Kod kuće. Osim Rihanne glumačka ekipa Valeriana uključuje Danea DeHaana (Čudesni Spider-Man 2), Clivea Owena (Bliski odnosi) i Caru Delevingne (Gradovi na papiru).

Priču za ovaj film koji će pruducirati Bessonova kuća EuropaCorp, za veliko su platno prilagodili Pierre Christin i Jean-Claude Mezieres na osnovu njihovog istoimenog stripa. Radnja se događa u 28. stoljeću kada ljudi otkriju putovanje kroz vrijeme.

Valerian će se od siječnja sljedeće godine snimati u Francuskoj, u Bessonovom mega studiju smještenom u filmski studijski kompleks Cité du Cinéma u Saint-Denisu, mjestu u predgrađu Pariza.

Bessonov posljednji film Lucy sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi zaradio je na svjetskoj razini zavidnih 458 milijuna dolara, a redatelj od ovog skupog projekta sa specijalnim efektima koji u kinima se očekuje  21. srpnja 2017. godine, očekuje još veći uspjeh na kino blagajnama.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Rihanna ponovno na velikom platnu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...