Tajanstvenost oko nastavka Čuvara galaksije nastavlja se, otkrivaju nam tek glumce koje su odabrali za određene uloge. U potrazi za popunjavanjem ključne uloge Marvel je tražio azijsku glumicu i našao je u mladoj Pom Klementieff.

Klemetieff je relativno nova glumica. Glumila je u remakeu Oldboya te nekoliko francuskih filmova. Detalji oko njene uloge nisu poznati. Jedino što znamo jest da će imati veliki utjecaj na zaplet drugog dijela fantastičnih Čuvara galaksije.

Novo lice u "Čuvarima galaksije"

Redatelj James Gunn će za nastavak vratiti pet glavnih likova iz originalnog filma, koje glume Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel i Bradley Cooper. Gunn također planira povratak Benicia del Tora u ulogu Sakupljača te Karen Gillan, koje je glumila Nebulu.

Čuvari galaksije bili su nevjerojatno iznenađenje kada su se prošle godine našli u kinima. Zaradili su vrtoglavih 774 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta. Vrlo brzo krenuli su sa planiranjem nastavka, čija produkcija kreće početkom 2016., a u kinima bi se trebao naći 5. svibnja 2017. godine.

M.M.K.

...

Novo lice u


Izvor: mojtv.hr

Novo lice u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...