Foto: PR Photos

Oskarom nagrađena glumica Rooney Mara (Muškarci koji mrze žene, Društvena mreža) i Nicholas Hoult (Topla tijela, Pobješnjeli Max: Divlja cesta) zajedno će glumiti u nadnaravnoj ljubavnoj priči The Discovery, donosi The Wrap.

Ovaj projekt koji će se u prvom planu orijentirati na samu priču režirat će Charlie McDowell, a scenarij potpisuju McDowell i Justin Lader koji su već prošle godine surađivali na filmu The One I Love s Markom Duplassom i Elisabeth Moss u glavnim ulogama.

 

Rooney Mara i Nicholas Hoult u nadnaravnoj ljubavnoj priči "The Discovery"

 

The Discovery je smješten u svijet gdje je zagrobni život znanstveno dokazan, a Hoult igra sina od čovjeka koji je otkrio da postoji život poslije smrti. Houltov lik se zaljubljuje u ženu čija je prošlost tragično obojana, a glumi je Mara. Početak snimanja zakazan je za siječanj na Rhode Islandu.

 

Film će producirati Alex Orlovsky (Grijesi očeva, Tužna veza) i James D. Stern (Looper, Gospodar rata) pod pokroviteljstvom filmskih kuća Endgame Entertainment i Protagonist Pictures, a bit će predstavljen na Američkom filmskom sajmu.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Rooney Mara i Nicholas Hoult u nadnaravnoj ljubavnoj priči
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...