Kompjuterski animirani film Medvjedić Paddington u kinima se našao prije manje od godinu dana i iznenadio na kino blagajnama diljem svijeta. Stoga ne iznenađuje da je nastavak već u pripremama, uz nadu da je to početak uspješne filmske franšize.

Deadline prenosi kako će se Paddingotonov scenarist/redatelj Paul King vratiti kako bi predvodio i produkciju nastavka. Nakon što je film zaradio 260 milijuna dolara diljem svijeta producent David Heyman i distributer filma StudioCanal nagovaraju Kinga da napravi nastavak.

Vraća se medvjedić Paddington

Za StudioCanal je želja da pretvore omiljen dječji serijal knjiga u filmsku franšizu bio pametan potez koji bi mogao donijeti njihovom studiju veću moć u Hollywoodu. Uložili su sve kako bi napravili Medvjedića Paddingtona i da slučajno nije dobro prošao na kino blagajnama studio bi bio u velikim problemima. Srećom to se nije dogodilo.

Ako nastavak filma bude barem kao original, možemo očekivati da će se izroditi bogata filmska franšiza. Materijala imaju jer se Medvjedić Paddington temelji na serijalu dječjih knjiga autora Michaela Bonda, koji je krenuo 1958. te se protegao kroz 20 knjiga. Priče se vrte oko medvjedića Paddingtona, koji se nevino nađe u problemima iz kojih se nekako mora izvući.

M.M.K.

...

Vraća se medvjedić Paddington


Izvor: mojtv.hr

Vraća se medvjedić Paddington
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...