Dan Stevens i Anne Hathaway glavne su glumačke snage znanstveno-fantastičnog filma Colossal, donosi Variety. Uz ovaj dvojac za sada su poznata još tri imena, a to su Jason Sudeikis, Tim Blake Nelson i Austin Stowell.

Priča koju je napisao, a i režirat će Nacho Vigalondo prati život žene po imenu Gloria (Anne Hathaway) koja se vraća u svoj rodni grad nakon što je prekinula s dečkom i izgubila posao u New Yorku, da bi otkrila da je na neki čudnovati način povezana s divovskim bićem koje se utjelovljuje iznad Seoula, te se želi osvetiti tako da uništi grad. 

Zvijezda "Downton Abbeyja" glumit će u filmu "Colossal"

U filmu koji je trenutno u produkciji u Vancuveru, Stevens će glumiti Glorijinog bivšeg dečka koji je na početku prezire da bi se kasnije borio da je vrati.

Stevens kojeg je proslavila serija Downton Abbey, sve je traženiji te je nedavno snimio filmove The Guest, Šetnja među grobovima i Noć u muzeju: Tajna grobnice. Prije nego Colossal dođe u kina, ovoga ćete glumca imati priliku gledati u filmovima Criminal Activities i The Ticket, a nedavno je završio snimanje Disneyjeve adaptacije Ljepotica i zvijer u kojoj glumi s Emmom Watson.

 

S.V.

...

Zvijezda


Izvor: mojtv.hr

Zvijezda
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...