Znanstveno-fantastična drama Ridleya Scotta - Marsovac, ne samo da govori o opstanku nego dobro i sama opstaje na listama zarade. Četvrti vikend prikazivanja uspjela je nadmašiti konkurenciju i ponovno se postaviti na prvo mjesto po zaradi. Za sada su sa svjetskih kino blagajni preuzeli 384.3 milijuna dolara.

Cijenu uspjeha filma Marsovac platio je i film koji je tek krenuo sa prikazivanjem diljem SAD-a. Iako je u limitiranom izdanju počeo dobro, prikazivanje filma Steve Jobs u kinima diljem Amerike nije prošlo onako kako su očekivali - tek 7.2 milijuna dolara. Čini se kako je ipak jedan film o životu pokojnog suosnivača Applea ljudima bio dovoljan.

"Steve Jobs" promašio, "Marsovac ponovno prvi

Nisu se proslavili ni filmovi Posljednji lovac na vještice i Paranormalno 5: Duhovi. Fantastični horor sa Vinom Dieselom u naslovnoj ulozi te Michaelom Caineom i Elijahom Woodom u sporednim ulogama, zaradio je tek 10.8 milijuna dolara na američkim kino blagajnama. Budžet im je navodno bio oko 75 milijuna dolara tako da su ovo dosta zabrinjavajuće vijesti za Lionsgate.

Filmovi iz Paranormalne sage obično su dobro prolazili oko Noći vještica, no čini se kako su se svi već te priče zasitili tako da je posljednji nastavak svoj prvi vikend prikazivanja zaradio samo 8.2 milijuna dolara.

M.M.K.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...