Prvi glazbeni video spot snimljen u IMAX-u

 IMAX je izašao iz kino dvorana i ušetao dnevne sobe diljem svijeta. Prvi glazbeni video spot snimljen IMAX kamerama je za pjesmu "Hello",u izvedbi pjevačice svjetskog glasa Adele.

Adele puni nebrojene naslovnice posljednih dana, a osim glazbenih vijesti sada je uskočila i na filmske magazine. Njezin prvi single u posljednje tri godine donio je mnogo novosti, a među njima je i upotreba IMAX kamera, ali i slavni, iako mladi, redatelj za kormilom video spota. 

Šestominutni video spot je režirao Xavier Dolan, mladi redatelj iz Quebeca u Kanadi, koji je svjetsku pažnju privukao svojim redateljskim prvijencem Ubio sam svoju majku 2009. godine. Premijera filma na festivalu u Cannesu dobila je ovacije publike iza čega su slijedile i brojne nagrade. 

Nakon toga uslijedili su filmovi Izmišljene ljubavi, Tom na farmi i Mama.

Svi kadrovi video spota su snimljeni u okolici Montreala. Iako je redatelj poznat po tome da voli glumiti u vlastitim filmovima, za Adelein glazbeni video spot u središte je stavio glumca Tristana Wildsa (Žica, Novi klinci s Bevely Hillsa) i samu pjevačicu. 

M.M.

...

Prvi glazbeni video spot snimljen u IMAX-u


Izvor: mojtv.hr

Prvi glazbeni video spot snimljen u IMAX-u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...