"Nevjerojatne priče" - nova verzija Zone sumraka

Nakon otkazivanja Hannibala, s novim projektom preko NBC-a na televizijsku mrežu se vraća kreator i showrunner serije Bryan Fuller

NBC želi oživiti znanstvenofantastičnu misteriju Amazing Stories, seriju koju je predvodio Steven Spielberg kroz dvije sezone i to od 1985. do 1987. godine.

Steven Spielberg koji je osmislio i producirao originalnu seriju ipak neće biti uključen u projekt, a obnavljanje nadnaravnog serijala NBC će povjeriti Bryanu Fulleru. Scenarij i vodstvo su prepustili showrunneru koji je kroz svoj dosadašnji rad, prvenstveno na "Hannibalu", a zatim na serijama Dodir života i smrti te Tko živ, tko mrtav pokazao talent za prikazivanje čudnovatog, ali i stravičnog i grotesknog. 

Amazing Stories je serija u stilu Zone sumraka, s naglaskom na nadnaravne i znanstvenofantstične teme čije su epizode svakog tjedna samostalne i zasebne priče. Od Fullera, koji priprema scenarij za nove epizode, očekuje se moderni remake serije.

U međuvremenu Bryan Fuller je pripremao ekranizaciju voljenog romana Neila Gaimana "Američki bogovi" , seriju koju je naručio Starz. Uz "Američke bogove" te "Amazing Stories", Fuller se sve više odmiče od plana da ipak nekako nastavi rad na "Hannibalu", na žalost onih koji su se nadali kako će uskoro vidjeti još materijala o stravičnom psihijatru. 

M.M.

...Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...