Započelo snimanje "Super Troopers 2"

 Nakon kratke, ali iznimno uspješne Indiegogo kampanje ekipa komičara Broken Lizard, genijalci iza kultne komedije Super Troopers (Super murjaci), započela je snimanje na nastavku filma. 

Kampanja financiranja od strane obožavatelja započela je u ožujku ove godine s minimalnim ciljem od 2 milijuna dolara. Obožavateljima izvornog filma su očigledno nedostajali Super murjaci i njihove urnebesne šale jer je projekt višestruko nadmašio svoj cilj. Za snimanje nastavka prikupljeno je više od 4,5 milijuna dolara. 

Iako još uvijek nema vijesti o samoj radnji nastavka, snimanje filma je započelo ovoga vikenda, a Erik Stolhanske je s publikom podijelio djelić atmosfere sa seta objavivši fotografiju na svom Facebook profilu. 

Fotografija sa seta prikazuje Stolhanskoga i Kevina Heffernana u svojoj ulozi brkatog policajca Farve.

 

"Super Troopers 2" distributirat će 20th Century Fox, a s započetom produkcijom film bi mogli gledati po planiranom rasporedu već iduće godine

U glavnim ulogama se vraćaju Jay Chandrasekhar, koji će ponovno preuzeti i redateljsku palicu, zatim Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske i Kevin Heffernan

M.M.

...
Izvor: mojtv.hr Započelo snimanje
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...