Foto: YouTube

Prije dvije godine je odbila i samu pomisao na snimanje još jednog nastavka, no čini se da se Reese Witherspoon ipak predomislila!

U intervjuu koji je dala za Fashionably Late lijepa i talentirana glumica je dala naslutiti da bi se rado vratila ulozi simpatične plavuše Elle Woodsu novom filmu o Plavuši s Harvarda.

Reese Witherspoon: sad je pravo vrijeme za novu "Plavušu s Harvarda"!

"U ovih nekoliko godina je više scenarista predložilo ideje za treći film", objasnila je zašto se nećka. "Mislim da bi nastavak baš sad bio dobar izbor jer se mnogo govori o ženama u politici i koliko je važno da ih je sve više pa bi bilo cool da se moj lik sad nađe u utrci za Vrhovni sud ili tako nešto. Mislim da je vrijeme da vidimo što se događa s Elle."

Plavuša s Harvarda (Legally Blonde) je 2001. godine zaradila 141 milijun dolara diljem svijeta, a njezin nastavak Plavuša uzvraća udarac (Legally Blonde 2: Red, White and Blonde) dvije godine kasnije 124 milijuna i bavio se osjetljivim pitanjem testiranja na životinjama.

Konačnu odluku o trećem filmu će donijeti studio (MGM), a sada je ipak lakše kada je glavna zvijezda zainteresirana za repriziranje uloge.

D.Ž.

...

Reese Witherspoon: sad je pravo vrijeme za novu


Izvor: mojtv.hr

Reese Witherspoon: sad je pravo vrijeme za novu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...