Na ovogodišnjem festivalu stripa Comic-Conu u New Yorku koji je prošloga tjedna okupio brojne zaljubljenike u stripove i filmove proizašle iz njih, opet su prema očekivanjima objavljene neke najnovije informacije o popularnim novim nastavcima serija i filmova o najvećim superjunacima.

Pa iako suprotno očekivanja nisu bile prikazane nove službene snimke o superjunaku koji putuje kroz vrijeme iz serije Legends of Tomorrow čija prva sezona izlazi sljedeće godine, producenti su ipak objavili skroz nove trailere za The Flash i novu sezonu Strijele (Arrow) u kojoj će fanovi serije prepoznati dva poznata lica. U dvominutnom videu u posve drugačijim okolnostima pojavljuju se likovi Sare Lance i Raya Palmera.

Trailer nove sezone serije "Arrow" prikazan na Comic-Conu

Umjesto da je jednostavno vidimo kako ponovno izlazi iz Lazarus Pita, trailer Strijele s New York Comic-Cona prikazuje Saru odjevenu u svoje Canary odjelo u akciji kako se bori pored Laurel i Theae u prilično napetoj sceni. 

Istovremeno, čini se da je Ray u mnogo goroj poziciji nego Sara, a jedini kratki uvid u kojemu ga vidimo je kroz kompjuterski ekran i jasno je da je u nekakvoj nevolji za koju Felicity okrivljuje sebe kada kaže „To što se dogodilo Rayu, moja je krivica“.

 

U traileru pogledajte što vas još sve očekuje u četvrtoj sezoni ove super popularne serije. 

S.V.

...

Trailer nove sezone serije


Izvor: mojtv.hr

Trailer nove sezone serije
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...