Charlize Theron preuzet će ulogu koja je prvotno bila namijenjena Bradu Pittu u filmu The Gray Man, trileru o CIA-inom operativcu ubojici koji je štitio djecu koja to nisu znala.

Budući da je uloga bila napisana za mušku osobu, bit će prepravljena za Theron koja je svoju mušku stranu već pokazala u filmu Pobješnjeli Max: Divlja cesta, donosi Deadline. Originalni scenarij baziran je na prvoj knjizi pisca Marka Greaneyja iz serije romana The Gray Man, a napisala su ga braća Anthony i Joe Russo redatelji Marvelovog super hita Kapetan Amerika: Ratnik zime, te nadozazećih Captain America: Civil War i prvog i drugog dijela Avengers: Infinity War.

 

Charlize Theron preuzet će ulogu Brada Pitta u filmu "The Gray Man"

 

Promjena spola u scenarijima sve je češća i omogućava ženama da igraju više zanimljivih uloga. Na ovogodišnjem Toronto film festivalu Sandra Bullock, koja glumi organizatoricu političke kampanje u filmu Our Brand Is Crisis, izjavila je da je za činjenicu da žene moraju preuzimati uloge svojih muških kolega kriv hollywoodski seksizam. Njezina uloga je naime bila namijenjena glumcu Georgeu Clooneyju.

 

„Mi smo kompleksna, luda mala bića i zaslužujemo priče koje će to i odražavati. I da takve stvari postanu normalne, a ne rijetke kao su sada“, dodala je Bullock.

S.V. 

...
Izvor: mojtv.hr Charlize Theron preuzet će ulogu Brada Pitta u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...