Foto: PR Photos

Nije čudno ga glumci nominirani za Oskara u javnosti tvrde da se ne nadaju poznatom zlatnom kipiću, ali Johnny Depp je napravio korak više i tvrdi ga ga uopće ne želi!

Glumac je tijekom Londonskog filmskog festivala za BBC izjavio: "Ja uopće ne želim osvojiti tu nagradu. Ikada. Ne želim održati pobjednički govor. Nominacija mi je dovoljna čast, a nominiran sam bio već tri puta. To je i više nego dovoljno."

"Ideja da ja pobijedim znači da sam se natjecao s nekim, a ja se ne natječem ni s kim. Ja samo radim svoj posao. Nekad se ljudima to ne sviđa, ali to je normalno", dodao je.

Johnny Depp ne želi osvojiti Oskara

Svojom posljednjom ulogom Jamesa 'Whiteya' Bulgera u biografskoj krimi drami Crna misa (Black Mass) osvojio je i kritičare i gledatelje čiji su komentari su stilu "ova uloga ga je vratila iz mrtvih" za što Depp također ima komentar: "Otkuda sam se vratio? Iz mrtvih? Ovim filmom nisam napravio apsolutno ništa drugačije nego u bilo kojem filmu dosad", tvrdi.

Depp je dosad bio triput nominiran za Oskara u kategoriji najboljeg glumca: 2004. za Pirate s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, 2005. za San za životom te 2008. za Sweeneya Todda. Hoće li Crna misa zaista osvojiti koju nominaciju tek treba vidjeti.

Crna misa u našim kinima s prikazivanjem počinje od sutra, 15. listopada.

D.Ž.

...

Johnny Depp ne želi osvojiti Oskara


Izvor: mojtv.hr

Johnny Depp ne želi osvojiti Oskara
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...