Zadnji dio trilogije romana Igre gladi: Šojka rugalica, čiji će drugi dio u kina stići u studenome označio je kraj suradnje ove uspješne ekipe. Ipak kako saznaje Deadline čini se da je na pomolu nova suradnja redatelja Igre gladiFrancisa Lawrencea i glavne zvijezde filma Jennifer Lawrence na sasvim novom projektu, adaptaciji romana Crveni vrabac.

Priča koja je proizašla iz pera Jasona Matthewsa, umirovljenog časnika CIA-e, javnosti otkriva detalje iz njegova dugogodišnjeg rada u inozemnim predstavništvima Centralne obavještajne agencije, a jedna od najintrigantnijih tema knjige je vrbovanje stranih državljana koji dostavljaju informacije CIA-i. 

Film "Crveni vrabac" ponovno će okupiti ekipu blockbustera "Igre gladi"

Radnja romana odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike Egorove (Jennifer Lawrence), časnice ruske obavještajne službe koja pokušava preživjeti u post-sovjetskoj obavještajnoj džungli. Protiv njezine volje naređeno joj je da postane vrabac, te da zavede mladog CIA-inog operativca Nathaniela Nasha koji zadužen za najvažniju obavještajnu krticu u ruskim redovima.          

Iako o produkciji ovog špijunskog trilera nema još konkretnih informacija, imena koja se povezuju s projektom su producenti David Fincher i Darren Aronofsky, a za scenarij bi trebao biti zadužen Justin Haythe. Budući da već sada za film postoji veliki interes, nadamo se da ćemo uskoro saznati više detalja o njegovu dolasku u kino dvorane.

S.V.

...
Izvor: mojtv.hr Film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...