Derailed

Derailed
(Fatalni preljub)

Žanr: Drama, Triler

Ocjena: 6.6

Godina: 2005

Glavni glumci: Vincent Cassel, Clive Owen, Addison Timlin, Melissa George, Jennifer Aniston, Sandra Bee, RZA, William Armstrong, Tom Conti, Rachael Blake, Richard Leaf, Xzibit, Catherine McCord, Denis O'Hare, Georgina Chapman,

Režiser: Mikael Håfström

Scenarist: Stuart Beattie (screenplay), James Siegel (novel)

Trajanje filma: 108 min

Datum Premijere: 11 Nov 2005

Država: USA, UK

IMDB Link: Derailed

Kratak Sadržaj: Reklamni stručnjak Charles Schine (Clive Owen), je jedan od mnogobrojnih stanovnika Chicaga koji svako jutro vlakom u 8:43 putuju na posao. No, kada on jedan dan propusti svoj vlak i upozna Lucindu Harris (Jennifer Aniston), život mu se mijenja zauvijek. Lucinda je šarmantna, prelijepa i vrlo zavodljiva. I usprkos činjenici da su oboje oženjeni i imaju djecu, među njima se javlja magnetska privlačnost. Dogovori za ručak brzo prerastu u koktele poslije posla, i ubrzo, njihova zaluđenost ih odvede do unajmljivanja sobe u hotelu. Ta naočigled savršena afera pođe strašno po zlu kada brutalni stranac LaRoche (Vincent Cassel) provali u njihovu sobu prijeteći im pištoljem. Ova nemoralna veza pretvara se u noćnu moru, opasniju i nasilniju od ičega što su mogli zamisliti.
Charlesov život uskoro postane ispunjen obmanom, ucjenama, nasiljem i zločinom. Bez mogućnosti da se povjeri ženi ili obrati policiji, Charles se nađe zarobljen u svijetu koji više ne prepoznaje, i u kojem nema traga životu koji je nekoć živio.

Derailed (2005) TrailerTrailer - Derailed (2005)

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...