Fifty Shades of BlackFifty Shades of Black
(Pedeset nijansi crne)

Žanr: Komedija

Ocjena: 3.4

Godina: 2016

Glavni glumci: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk, Mike Epps, Fred Willard, Andrew Bachelor, Kate Miner, Tina Grimm, Affion Crockett, Karli Karissa, Marissa D'Onofrio, Stephen Todt, Katelyn Causey, Brad Schmidt, Alice Rietveld,

Režiser: Michael Tiddes

Scenarist: Rick Alvarez, Marlon Wayans

Trajanje filma: N/A

Datum Premijere: 29 Jan 2016

Država: USA

IMDB Link: Fifty Shades of Black

Kratak Sadržaj: Američki glumac, komičar, producent i scenarist Marlon Wayans nije stranac filmskoj parodiji. Nasmijavao nas je s komedijama poput Pljačkaš dječjeg lica, Mrak film, Kemijski orgazam, Mrak komadi i drugima. U dosadašnjoj karijeri glumio je u mnoštvu filmova različitih žanrova. Sada je zagrizao u kraljicu erotske romantične drame - nezaustavljivu senzaciju Pedeset nijansi sive.

Pronašao je odjeću, zavezao kravatu i obukao cipele gospodina Blacka. TIjekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face. Već u samom traileru možemo primjetiti kako se osvrnuo na Kim Kardashian čija je fotografija srušila internet.

Fifty Shades of Black (2016) TrailerTrailer - Fifty Shades of Black (2016)

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...