The Divergent Series: AllegiantThe Divergent Series: Allegiant
(Trilogija različita: Odana 1. dio)

Žanr: Avantura, Sci-Fi

Ocjena: Nema

Godina: 2016

Glavni glumci: Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Miles Teller, Theo James, Ansel Elgort, Naomi Watts, Maggie Q, Jeff Daniels, Jonny Weston, Bill Skarsgård, Autumn Dial, Keiynan Lonsdale, Nadia Hilker, Robert Dane Goodwin, Hannah Alligood,

Režiser: Robert Schwentke

Scenarist: Noah Oppenheim (screenplay), Veronica Roth (based on the novel by), Adam Cooper (screenplay), Bill Collage (screenplay), Stephen Chbosky (screenplay)

Trajanje filma: N/A

Datum Premijere: 18 Mar 2016

Država: USA

IMDB Link: The Divergent Series: Allegiant

Kratak Sadržaj: Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

The Divergent Series: Allegiant (2016) TrailerTrailer - The Divergent Series: Allegiant (2016)

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...