The Divergent Series: Allegiant

The Divergent Series: Allegiant
(Trilogija drugačija: Odani 1. deo)

Žanr: Avantura, Sci-Fi

Ocjena: Nema

Godina: 2016

Glavni glumci: Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q, Jeff Daniels, Ansel Elgort, Jonny Weston, Bill Skarsgård, Keiynan Lonsdale, Nadia Hilker, Robert Dane Goodwin, Hannah Alligood, Autumn Dial,

Režiser: Robert Schwentke

Scenarist: Noah Oppenheim (screenplay), Veronica Roth (based on the novel by), Adam Cooper (screenplay), Bill Collage (screenplay), Stephen Chbosky (screenplay)

Trajanje filma: N/A

Datum Premijere: 18 Mar 2016

Država: USA

IMDB Link: The Divergent Series: Allegiant

Kratak Sadržaj: Što ako je celi tvoj svet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti uraditi neočekivane stvari?
Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.

The Divergent Series: Allegiant (2016) TrailerTrailer - The Divergent Series: Allegiant (2016)

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...