Goosebumps

Goosebumps
(Čudovišta iz susjedstva)

Žanr: Avantura, Komedija, Fantazija

Ocjena: 6.7

Godina: 2015

Glavni glumci: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jillian Bell, Ken Marino, Halston Sage, Steven Krueger, Keith Arthur Bolden, Amanda Lund, Timothy Simons, Karan Soni, R.L. Stine, Caleb Emery,

Režiser: Rob Letterman

Scenarist: Darren Lemke (screenplay), Scott Alexander (story), Larry Karaszewski (story), R.L. Stine ("Goosebumps" books)

Trajanje filma: 103 min

Datum Premijere: 16 Oct 2015

Država: USA, Australia

IMDB Link: Goosebumps

Kratak Sadržaj: Iako je u početku uznemiren zbog činjenice što se iz velikog grada morao preseliti u mali gradić, tinejdžer Zach Cooper uskoro zaboravi na sve to kada se sprijatelji s Champom i otkrije da mu je susjeda prelijepa djevojka Hannah. Ali neće sve biti tako jednostavno kada Zach upozna Hanninog misterioznog i vrlo čudnovatog oca za kojeg se ispostavlja da je R. L. Stine, autor super-uspješnih knjiga "Goosebumps". Kako malo pomalo Zach upoznaje čudnovatu obitelj iz susjedstva uskoro otkriva i da Stine krije opasnu tajnu: naime, čudovišta koja su opisana u njegovim bestselerima zapravo su stvarna, a Stine štiti svoje čitatelje od njih držeći ih zaključane u svojim knjigama. Međutim, kada ista ta čudovišta igrom slučaja budu puštena na slobodu, Zachov život u potpunosti se mijenja. U ludoj avanturističkoj noći koja je ispred njih Zach, Hannah, Champ i Stine morat će se udružiti kako bi uhvatili sva čudovišta iz Stineove imaginacije - uključujući lutka Slappyja, djevojku s ukletom maskom, patuljke i mnoge druge - kako bi ih vratili tamo gdje im je mjesto i spasili svoj gradić.

Goosebumps (2015) TrailerTrailer - Goosebumps (2015)

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...